Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Να προστατεύσουμε φιλάθλους»

thumbnail
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης. Μίλησε για την απόφαση της διοίκησης να κλείσει τον σύνδεσμο “Austrian Boys” μετά από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης:
Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Νίκη Βόλου:
” Εγώ προσωπικά και όλο το διοικητικό συμβούλιο είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά τα ηνία της ομάδας τα έχουμε 15 μήνες. Μέσα στους 15 μήνες προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πολλά μέσα στην ομάδα, να είμαστε όσο το δυνατό νοικοκυρεμένοι και με στεναχώρησε πολύ η είσοδος των λίγων αυτών φιλάθλων στο ταρτάν. Είχαμε συνεννοηθεί με την “Austrian” πως το πέταλο ήταν αποκλειστικά στην δική τους ευθύνη και επειδή η ΠΑΕ είναι υπεύθυνη 100% για την συμπεριφορά τους. Τους είχαμε προειδοποιήσει πως στην πρώτη τέτοια συμπεριφορά θα υπήρχαν κυρώσεις. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για εμένα σε αυτό που έγινε. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Οι απαντήσεις που δημοσιοποιήσαμε ήταν αυτά που λέγαμε και με τους οπαδούς”.
Για το αν ήταν αφορμή για να γίνει εκκαθάριση της κατάστασης:
” Είχαμε πει ότι θα είμαστε κάθετοι στα θέματα αυτά. Το είχαμε πει προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδιαίτερα σε αυτούς. Η ανακοίνωση τα λέει όλα. Η θύρα 2 έχει κλείσει και αυτοί που έχουν διαρκείας θα κάτσουν σε άλλες θύρες. Δεν φοβόμαστε τίποτα πέρα από τον κακό μας εαυτό. Έχουμε φροντίσει και θα έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Η αλήθεια είναι πως όχι δεν έχω δεχτεί κάποιες απειλές για το θέμα”.
Για το αν θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου:
” Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που έγραψαν οι παρατηρητές για να δούμε τι τιμωρία θα υπάρξει. Πάντως είναι και δεδομένη και μπορεί να φτάσει μέχρι και τιμωρία έδρας. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά και καλό θα ήταν να μην φτάναμε εδώ”.
Για το που έχει επικεντρωθεί η προσοχή:
“Έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Το θέμα αυτό καλό θα ήταν να μην δημιουργηθεί .Αφού δημιουργήθηκε το αντιμετωπίσαμε άμεσα. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Το γεγονός πως έχω πάρει συγχαρητήρια από το 99% των οπαδών της ομάδας δείχνει κάτι”.
Για το γεγονός πως ο Βοσνιάδης δεν σχολίασε την φιλοξενία της ΠΑΕ:
“Με τον κ. Βοσνιάδη μίλησα και πριν από το παιχνίδι και μετά. Πρέπει να ξέρουν όλοι πως η φιλοξενία της ΠΑΕ είναι εξαιρετική”.
Για το γεγονός πως όσες διοικήσεις έχουν έρθει σε κόντρα με συνδέσμους έχουν βγει χαμένες:
” Η ιστορία αυτό λέει. Αυτήν την στιγμή δεν διαφαίνεται κάποια χρυσή τομή. Το θέμα είναι ότι η ΠΑΕ, εγώ και όλη η διοίκηση έχουμε την άποψη πως πρέπει να διαφυλάξουμε τους υπόλοιπους φιλάθλους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: