Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τα παρατάει!!

Την ύστατη προσπάθεια για να ενισχύσει το ρόστερ του κάνει ο Άρης. Νέα πρόταση σε Σιαλμά. Το σκέφτονται Φραγκουλάκης, Βάλλας. Παίρνει δανεικό τον Παπαδόπουλο.

Δεν τα παρατάει!
Σε ανοιχτή γραμμή με τους Σιαλμά, Φραγκουλάκη και… Βάλλα βρίσκεται ο Άρης, αν και οι συγκεκριμένες υποθέσεις έδειχναν να «ναυαγούν».

Με τον πρώην επιθετικό του Πλατανιά υπήρξε νέα επαφή. Του έγινε βελτιωμένη πρόταση, που προβλέπει μεγαλύτερη προκαταβολή, ενώ δεν ζήτησε προσωπικές εγγυήσεις για τα υπόλοιπα χρήματα του πρώτου χρόνου. Ωστόσο, δυσκολία υπάρχει για τον δεύτερο χρόνο, διότι θέλει όλα τα λεφτά, ανεξαρτήτως αν αγωνιστεί ή όχι και οι «κίτρινοι» διαφωνούν.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε με τον Σπύρο Βάλλα, που ενώ αρχικά φαινόταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, επιλέγοντας να αφοσιωθεί με επιχειρηματικές δραστηριότητες, άλλαξε στάση. Μάλιστα, ζήτησε λίγο χρόνο για να συζητήσει με την οικογένεια του, ενώ τα χρήματα που του προτάθηκαν, τον ικανοποιούν.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε επαφή και με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, που έχει δισταγμούς, λόγω της κατάστασης στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στον Άρη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν είναι υπέρ των δανεικών, ειδικά με το δεδομένο ότι ο Άρης παίζει στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και δεν υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και έκανε πίσω στον συγκεκριμένο θέμα. Ο Άρης αναμένεται να πάρει τον Μάριο Παπαδόπουλο, που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο.

Τυπικά θα λυθεί το συμβόλαιο του με την «βασίλισσα του Βορρά» για να μπορέσει να κάνει νέο με τον Άρη και να υπάρξει ιδιωτικό συμφωνητικό, που θα προβλέπει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι επιστρέφει στην Βέροια. Σε περίπτωση που αποφασίσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει, πρέπει να καταβάλει ρήτρα 60.000 ευρώ στην ομάδα που ανήκει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: