Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ούτε τώρα ο Κοροβέσης!!

Χωρίς τον Νίκο Κοροβέση ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν’ όψει Βέροιας. Ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο 23χρονος μπακ. Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με Κέρκυρα.

Ούτε τώρα ο Κοροβέσης
Πήρε την εκδίκηση του από την Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο. Αυτή η μέρα όμως ανήκει στο παρελθόν, με τους Ηπειρώτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις για τις υποχρεώσεις τους στην Σούπερ Λίγκα.

Κανονικά ξεκίνησε σήμερα η μίνι προετοιμασία της ομάδας εν’ όψει της Κυριακάτικης (28/9) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βέροια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με τον Γιάννη Πετράκη να αντιμετωπίζει μονάχα ένα πρόβλημα.

Αυτό ακούει στο όνομα του Νίκου Κοροβέση. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μπακ αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς εδώ και τέσσερις ημέρες και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες του Έλληνα τεχνικού, προπονήθηκαν με ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια, εκτός απ’ όσους αγωνίστηκαν στον χθεσινό (25/9) αγώνα με τους νησιώτες, οι οποίοι έκαναν αποκατάσταση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: