Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Είδε Ερασιτέχνη και οργανωμένους!!

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τον Ερασιτέχνη Άρη. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος συναντήθηκε και με τους οργανωμένους.

Είδε Ερασιτέχνη και οργανωμένους
Με διάθεση να συμφωνήσουν γύρω από τους όρους συνεργασίας ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Άρη συναντήθηκαν οι Γιώργος Γαλανός και Τάσος Οικονόμου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε καλό κλίμα, αλλά υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε από την μεριά του την εξής ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνάντηση του νέου προέδρου του Α.Σ. Άρη, Τάσου Οικονόμου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Γιώργο Γαλανό, παρουσία και των νομικών συμβούλων.

Μέσα σε άριστο κλίμα, απόλυτης σύμπνοιας απόψεων και ενότητας και, αφού αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι επαρκώς, προχώρησαν σε επίλυση των θεμάτων που αφορούν το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη».


Συνάντηση και με τους οργανωμένους

Στη συνέχεια ο Γιώργος Γαλανός είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Άρη, που αγωνιούν κι αυτοί με τη σειρά τους για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος συζήτησε μαζί τους τελευταίες εξελίξεις και τους ενημέρωσε για την πορεία των επαφών για την επικείμενη εκκαθάριση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: