Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Χέρι-χέρι «θύτης» και «θύμα»

Στην προσπάθεια επίλυσης του θέματος που προέκυψε μετά την καταγγελία του Ντουμίτρου για ρατσιστική επίθεση από τον Καρντόσο, οι δυο παίκτες θα επισκεφθούν από κοινού τα γραφεία του ΠΣΑΠ.

Χέρι-χέρι «θύτης» και «θύμα»
Μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με την Κέρκυρα υπήρξε καταγγελία από τον Μανουέλ Ντουμίτρου που υποστήριξε ότι δέχτηκε φραστική ρατσιστική επίθεση από τον Οράσιο Καρντόσο, κάτι που ωστόσο δεν αποδείχθηκε.

Ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να γεφυρώσει τη διαφορά των δύο ποδοσφαιριστών και γι’ αυτόν το λόγο τους προσκάλεσε να επισκεφθούν από κοινού τα γραφεία του συνδέσμου, πρόταση η οποία και έγινε δεκτή.

Μάλιστα, τους δύο ποδοσφαιριστές θα συνοδεύσουν το πρωί της Δευτέρας και οι αρχηγοί των ομάδων, Τάσος Βενέτης και Νίκος Καλτσάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Οι συνάδελφοι Οράσιο Καρντόσο της Κέρκυρας και Μανουέλ Ντουμίτρου της Βέροιας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ., θα είναι στα γραφεία του Συνδέσμου μας, μαζί με τον αρχηγό της Κέρκυρας, Τάσο Βενέτη, και τον αρχηγό της Βέροιας, Νίκο Καλτσά.

Μέλημα του Π.Σ.Α.Π. , που έχει το ίδιο σκεπτικό για όλους τους συναδέλφους, είναι η καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική και η διαρκής και σταθερή συσπείρωση όλων των συναδέλφων, που είναι παιδιά του Συνδέσμου, και πρωτίστως πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι αυτοί είναι τα πρότυπα, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: