Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Να μην φοβηθεί την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ»

panagiotis-tachtsidis_1034633sportal_home1
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής Έλληνας μέσος της Ελλάς Βερόνα, Παναγιώτης Ταχτσίδης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους όμιλους του Γιουρόπα Λιγκ, την Φιορεντίνα και τόνισε πως αν ο «Δικέφαλος» είναι σωστά στημένος δεν έχει να φοβηθεί κάτι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης:
Για το πόστο του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική:
«Είναι πολύ μεγάλη χαρά. Ξέρει να συνδέει τον κρίκο με τους ποδοσφαιριστες και θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς».
Για τους νέους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας:
«Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα έχουν νέες ευκαρίες. Ο προπονητής έδειξε πως θα δώσει ευκαρίες σε νέα παιδιά. Εξαρτάται από εμάς πως θα αποδίδουμε για να παραμείνουμε στην Εθνική».
Για το τι αποτελεί ο Καραγκούνης στην Εθνική:
«Αποτελεί μεγάλη μορφή και δύναμη για να βελτιωνόμαστε καθημερινά».
Για το γκολ που έβαλε στην πρώην ομάδα του, την Τζένοα:
«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πανηγύρισα γιατί έχουμε έναν παίκτη που έχασε τον πατέρα του και το αφιέρωσα εκεί».
Για το επίπεδο στην Ιταλία:
«Είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Στην Ελλάδα έχει πέσει το επίπεδο. Μετά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναικό το επίπεδο είναι πολύ πεσμένο. Μακάρι να ανέβει η ΑΕΚ και να βελτιωθεί ο Παναθηναικός για να έχουμε ξανά συναγωνισμό».
Για την Φιορεντίνα:
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά αν ο ΠΑΟΚ είναι σωστός δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Στα πρώτα παιχνίδια η Φιορεντίνα έχει παίξει με υποδιέστερες ομάδες και έχει δυσκολευτεί. Το ποδόσφαιρο δεν  τα συμβόλαια αλλά η θέληση και το πάθος».
Για τις ελείψεις της Φιορεντίνα:
«Δεν σημαίνει ότι αυτοί που θα έρθουν είναι χαμηλότερου επιπέδου. Στην Φιορεντίνα υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές και είναι υψηλό το επίπεδο».
Για το αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα:
«Έχω κάνει άλλια τρία χρόνια συμβόλαιο εδώ πέρα. Μου είχαν τηλεφωνήσει και μου έλεγαν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Μόνο χαρά μου προκαλεί το ενδιαφέρον. Πάντα θαύμαζα αυτά που έβλεπα στην Τούμπα αλλά είναι ακόμα νωρίς για να επιστρέψω στην Ελλάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: