Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Πάρτι» Ρούντι-Γιουλ και… τελικός!

Στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας 89-76 της Βαλένθια, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο. Κορυφαίοι οι Ρούντι και Γιουλ για τη «βασίλισσα».

«Πάρτι» Ρούντι-Γιουλ και… τελικός
Με κορυφαίους του Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 89-76 τη Βαλένθια και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Με 21 πόντους τελείωσε το ματς ο πρώτος, με το δεύτερο να προσθέτει άλλους 16.

Δυνατά μπήκε στο ματς Βαλένθια, με αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να τη βρίσκει στο +7 (19-26). Όμως, με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η Ρεάλ Μαδρίτης ισορρόπησε τα πράγματα και έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (43-43).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «βασίλισσα» ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ματς, με αποτέλεσμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να προηγείται 60-58. Στην τελευταία περίοδο, οι «νυχτερίδες» έμειναν από επιθετικές λύσεις, με τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να μη συναντούν ιδιαίτερη αντίσταση και να επικρατούν 89-76.

Αντίπαλος τη Ρεάλ στον τελικό θα είναι η Μπαρτσελόνα, που σάρωσε με 95-66 την οικοδέσποινα Λαμποράλ Κούτσα στον άλλο ημιτελικό. Koρυφαίοι των πρωταθλητών ήταν οι Άλεξ Αμπρίνες με 16 και Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 14 πόντους.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:00.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: