Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Πολλά λάθη…»

Στα πολλά λάθη της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, αλλά και την κούραση από τα συνεχή φιλικά, απέδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ομπράντοβιτς: «Πολλά λάθη…»
Μόνο από το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ευχαριστημένος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα (69-60) της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ από τον Ολυμπιακό. Ο «Ζοτς» τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την κούραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα. Εάν δείτε τη στατιστική, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο πήγαμε καλά που είχαμε μόνο δύο λάθη. Είχαμε προβλήματα στην επίθεση και έτσι δεν ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός σημείωσε 26 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εμείς, τελειώσαμε το ματς με 14 λάθη, που είναι πολλά. Συνολικά έχουμε δώσει έξι παιχνίδι, τις τελευταίες επτά ημέρες. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα μου είναι κουρασμένη και σε αυτό οφείλεται η κακή εμφάνιση. Παίξαμε κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Για να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο, έχουμε δει τι χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: