Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Παραθυράκι» για... ανατροπή!

Αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ακυρώσουν την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που μπλοκάρει τα 7 εκατ. της Περιφέρειας για την Λεωφόρο υπάρχει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, έχοντας «άσο» στο μανίκι.

«Παραθυράκι» για... ανατροπή
Τρόπο για να καταρρίψει την απόφαση του 5ου θερινού κλιμακίου, που έκρινε ως μη νόμιμο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής θεωρεί πως έχει βρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στα χέρια των ανθρώπων του υπάρχει πλέον το σκεπτικό της απόφασης, που δεν πάρθηκε ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία (2 προς 1), όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και μάλιστα μειοψήφησε η πρόεδρος του κλιμακίου.

Μάλιστα, μετά την πρώτη ανάγνωση επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορούν να… ανατρέψουν την κατάσταση και σύντομα θα καταθέσουν αίτηση ακύρωσης, καθώς έχουν δικαίωμα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή μέχρι 15 ημέρες μετά την απόφαση.

Υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς Παναθηναϊκού να «τρέξει» την υπόθεση με ή χωρίς την Περιφέρεια στο πλευρό του, διότι έχει έννομο συμφέρον. Επιπλέον, ο επικεφαλής τον Ερασιτέχνη θα προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να κινηθούν μαζί για το καλό του συλλόγου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: