Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ελαφρώς αλλαγμένος ο Ατρόμητος!

Την ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Παράσχος στο τελευταίο του ματς στον πάγκο του Ατρόμητου θα χρησιμοποιήσει ο Σα Πίντο κόντρα στον Ολυμπιακό, βάζοντας λίγες δικές του... πινελιές στους «μπλε».

Ελαφρώς αλλαγμένος ο Ατρόμητος
Μια νέα αρχή θέλει να κάνει ο Ατρόμητος στο ματς (27/9, 20:30) με τον Ολυμπιακό, στην μετά-Παράσχου εποχή.

Οι Περιστεριώτες έχουν νέο προπονητή, τον Ρικάνρντο Σα Πίντο, που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς πέρυσι ήταν στον ΟΦΗ. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσο θα έπρεπε και ήθελε την δική του ομάδα και για αυτό αναμένεται να στηριχθεί στην… παλιά συνταγή. Πολύ δύσκολα θα κάνει έστω και μια αλλαγή σε πρόσωπα και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες, που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, στο Ηράκλειο, με σύστημα 4-4-2.

inner

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παπάζογλου, έχοντας δίπλα του τον Ναπολεόνι, ενώ ο Καραμάνος θα παίξει αριστερά. Οι υπόλοιποι εκτός λογικά θα είναι οι Τσέναμο, Κούρος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.
Εκτός είναι ο Μπρίτο, που συνεχίζει την θεραπεία του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε στις λίγες ημέρες που είχε επαφή με τους παίκτες του Ατρομήτου να τους «ταρακουνήσει», θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η πειθαρχία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για αυτόν. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ατρόμητου δεν θα διαφέρει πολύ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο 42χρονος τεχνικός θέλησε τα τελευταία 24ωρα που είναι στην ομάδα, να της προσθέσει κάποια στοιχεία από την δική του φιλοσοφία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: