Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Πετάει» για Φίνιξ ο Ντράγκιτς!!

Τις τελευταίες του ώρες στην Ισπανία και τη Μάλαγα διανύει ο Ζόραν Ντράγκιτς, ο οποίος το Σάββατο (27/9) αναχωρεί για τις ΗΠΑ προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Σανς.

«Πετάει» για Φίνιξ ο Ντράγκιτς
Αφού αποχαιρέτησε όλους τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, αλλά και το προπονητικό τιμ της Ουνικάχα Μάλαγα, ο Ζόραν Ντράγκιτς αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη -όπου η ομάδα του συμμετέχει στο «Gloria Cup»- και επέστρεψε την Παρασκευή (26/9) στην Ισπανία. Ο Σλοβένος γκαρντ βρίσκεται ήδη στη Μάλαγα προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να ταξιδέψει το Σάββατο (27/9) για το Φίνιξ των ΗΠΑ, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Σανς.

«Ήταν μία πολύ σημαντική απόφαση για μένα. Δεν ξέρω ποτέ θα μου παρουσιαζόταν ξανά η ευκαιρία να αγωνιστώ στο NBA. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μάλαγα, την ομάδα, αλλά και τους οπαδούς για αυτά τα δύο όμορφα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Ζόραν Ντράγκιτς στην ιστοσελίδα «diariosur.es» και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πραγματικά τρελό καλοκαίρι φέτος με πολλές ερωτήσει για το μέλλον μου. Τώρα είμαι λίγο πιο ήρεμος. Ήταν όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο NBA και ξέρω πως όλα πλέον θα είναι καινούρια για μένα, όπως όταν πρωτοήρθα στη Μάλαγα. Η Ουνικάχα θα πρέπει να βρει έναν νέο παίκτη τώρα και ξέρω πως αυτό είναι δύσκολο για την ομάδα. Όμως, για άλλη μία φορά θα ήθελα να πως ευχαριστώ για όλα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: