Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

Σοφότερος βγήκε ο Ολυμπιακός από το τουρνουά «Gloria Cup», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Μπαρτζώκας: «Μάθαμε από τα λάθη μας»
Μόνο κέρδη αποκόμισε ο Ολυμπιακός από τη συμμετοχή του στο «Gloria Cup», όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (69-60) επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Η συγκέντρωση ήταν το «κλειδί» της επικράτησης σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

«Πρώτα από όλα θέλω να μιλήσω για το τουρνουά, για την οργάνωση και τη φιλοξενία. Όλα ήταν υπέροχα. Συμμετείχαν έξι πολύ δυνατές ομάδες εδώ και όλες θεωρώ πως κέρδισαν από αυτό το τουρνουά. Για την ομάδα μας, είναι σημαντικό ότι μάθαμε από τα λάθη μας, επιμείναμε στα δυνατά μας σημεία. Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα της σεζόν και συνεχίζουμε τη δουλειά», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Σε μια τέτοια διοργάνωση. Μετά την ήττα μας από τη Μάλαγα εμφανιστήκαμε σήμερα πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί βελτιώνοντας κάποια από τα λάθη μας. Ήταν σημαντικό το ότι αντιμετωπίσαμε τρεις δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: