Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σα Πίντο νίκησε, ο Μίτσελ πανηγύρισε! (video)

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί απόψε τον Ολυμπιακό και ο Σα Πίντο τον Μίτσελ. Πριν ακριβώς 20 χρόνια οι δύο τους είχαν κοντραριστεί, φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια, με τον Ισπανό να χαμογελάει τελευταίος.

Ο Σα Πίντο νίκησε, ο Μίτσελ πανηγύρισε (video)
Σα Πίντο και Μίτσελ θα βρεθούν αντιμέτωποι το βράδυ του Σαββάτου (20:30), αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς πέρυσι είχαν συναντηθεί ξανά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, οι δύο τους είχαν κοντραριστεί σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, όντας ποδοσφαιριστές. Ο μεν 22 χρονών τότε και έπαιζε στην Σπόρτινγκ και ο δε 31χρονών ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αρχικά στις 13 Σεπτεμβρίου του 1995 στο «Μπερναμπέου» και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Βάσκεθ στο 11ο λεπτό. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 1994 διεξήχθη το δεύτερο παιχνίδι στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Σα Πίντο, που σκόραρε μόλις στο 3’, αλλά ο Λάουντρουπ ισοφάρισε δώδεκα λεπτά μετά και ο Αλκορτά έδωσε ξανά προβάδισμα στην Σπόρτινγκ στο 31ο λεπτό. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και οι Ισπανοί πανηγύρισαν την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Στο πρώτο ματς οι δύο τους ήταν βασικοί και ο Μίτσελ έγινε αλλαγή στο 48’, ενώ στο παιχνίδι που διεξήχθη σαν σήμερα ο προπονητής των «μπλε» ήταν βασικός και πάλι, αλλά πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 62’ και ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπήκε στην αναμέτρηση στο 59ο πανηγύρισε στο φινάλε.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: