Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ήρωάς του!!

Ο μικρός, Χάρι πάσχει από αλωπεκίαση. Όπως και ο Τζόντζο Σέλβεϊ της Σουόνσι! Μετά από αυτό θα είναι για πάντα ο ήρωάς του… Δείτε και θα καταλάβετε.

Ο ήρωάς του!
Ο Τζόντζο Σέλβεϊ ήταν, είναι και θα είναι ο ήρωας του μικρού, Χάρι!

Στο πρόσωπό του και τη ζωή του βρήκε πολλά κοινά. Πολλά προβλήματα από εκείνα που ο μικρός οπαδός της Σουόνσι αντιμετωπίζει τώρα, στα πρώτα χρόνια που καλείται να αντιμετωπίσει την αλωπεκίαση.

Ο Χάρι γνωρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής των «κύκνων» πάσχει από την ίδια ασθένεια, ζήτησε τη βοήθειά του…

«Σκόραρες ένα εντυπωσιακό γκολ από τις 45 γιάρδες. Το όνομά μου είναι Χάρι και έχω κι εγώ αλωπεκίαση όπως εσύ. Σου αρέσει; Δεν μπορώ να κολλήσω ψείρες και δεν χρειάζεται να πηγαίνω σε κομμωτήριο, το οποίο είναι καλό. Ωστόσο, δεν μου αρέσει και πολύ»…

Με τον τρόπο αυτό άρχιζε το γράμμα το οποίο έστειλε στον άσο της Σουόνσι.

Και κατέληγε:

«Θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν γίνεται να έρθεις στο σχολείο μου, αλλά πρώτα στο σπίτι μου. Μπορώ να σε πάω στο σχολείο και στη συνέχεια να σου γνωρίσω τους φίλους μου».

Το γράμμα αυτό συνοδευόταν με λίγα… λόγια της μητέρας του Χάρι.

«Στον Χάρι η αλωπεκίαση αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα. Είναι τρελός με το ποδόσφαιρο και πήρε θάρρος από εσένα που είσαι ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ, και κατάφερε να πετύχει απίστευτα πράγματα. Πραγματικά θα εκτιμούσα πολύ, αν του απαντούσες στο γράμμα. Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και θα τον βοηθούσε πραγματικά εάν είχε μια απάντηση από εσένα».

Εάν έλαβε απάντηση ο Χάρι; Φυσικά! Αλλά ποια ήταν αυτή δείτε την στο βίντεο το οποίο ακολουθεί…



Τι δήλωσε ο Σέλβεϊ;

«Ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις ως ένα παιδί που πάσχει από αλωπεκίαση. Ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα με τους ανθρώπους που μου είχαν κολλήσει περίεργα παρατσούκλια. Ένιωσα ποια είναι η θέση του Χάρι, όταν διάβασα το γράμμα του και ήταν εξαιρετικά όμορφο για εμένα να μοιραστώ μαζί του κάποιες εμπειρίες μου. Το καλύτερο όμως ήταν να βλέπω το βλέμμα του στο πρόσωπό του όταν βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο μαζί. Μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία – και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό».

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: