Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στα... σίγουρα ο Σα Πίντο!

Δίχως απρόοπτα ή κάποια έκπληξη ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρομήτου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας. Εκτός ο Αγκουαζί.

Στα... σίγουρα ο Σα Πίντο
Σε ένα νέο ξεκίνημα αισιοδοξούν στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να πηγαίνει στα… σίγουρα για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αγκουαζί, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Η 18μελής αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Φάμπιο, Γεωργίου, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Τάτος, Παπάζογλου, Κοντοές, Ούμπιντες.

* Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Κακαργιά. Ο Μπρίτο θα συνεχίσει τη θεραπεία του.

** Στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Ρικάρντο Σα Πίντο προστέθηκε ο Σωτήρης Ρούσσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Έλληνας γυμναστής είχαν συνεργαστεί την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: