Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λουτσέσκου απολύθηκε γιατί δεν δάνεισε χρήματα στον πρόεδρο!!

Τον λόγο της απόλυσης του Ράζβαν Λουτσέσκου από την προηγούμενη ομάδα του αποκαλύπτει ρουμάνικη ιστοσελίδα. Ο τεχνικός της Ξάνθης δεν έδωσε δανεικά στον πρόεδρο του συλλόγου και εκείνος τον έδιωξε!

Ο Λουτσέσκου απολύθηκε γιατί δεν δάνεισε χρήματα στον πρόεδρο!
Η άρνηση του Ράζβαν Λουτσέσκου να δώσει δανεικά στον πρόεδρο της προηγούμενης του ομάδας του, ήταν ο λόγος της απόλυσης του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ρουμάνικη ιστοσελίδα «gsp.ro», η οποία αποκαλύπτει πως ο ισχυρός άνδρας της Πετρολούλ Πλοϊέστι ζήτησε από τον τωρινό προπονητή της SKODA Ξάνθη να του δώσει 500.000 ευρώ, για να πληρώσει κάποιες οφειλόμενες δόσεις!

Όταν ο Ρουμάνος τεχνικός αρνήθηκε, ο Ντάνιελ Τσάπρα του έδειξε το δρόμο της εξόδου.

Στην αρχή βέβαια θεωρήθηκε πως ο πρόεδρος του συλλόγου δεν ήταν ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του με τον Λουτσέσκου στον πάγκο, ειδικά μετά το 1-1 απέναντι στην Παντούρι.

Ο προπονητής των ακριτών τους έξι μήνες που πρόλαβε να μείνει στην Πετρολούλ είχε ως απολογισμό 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, με τα στατιστικά του να δείχνουν πως μάλλον ισχύει η αποκάλυψη της ιστοσελίδας.

Το ίδιο δημοσίευμα πάντως αναφέρει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο ο Τσάπρα. Συγκεκριμένα, στο παρελθόν είχε ζητήσει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ από τον Άντριαν Μούτου.

Βέβαια, ο… τζαμπατζής πρόεδρος επέστρεψε στον διεθνή Ρουμάνο ποδοσφαιριστή τις 100 χιλιάδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: