Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ιτούα: «Όπως με τον Παναθηναϊκό…»

Ανάλογη εμφάνιση με εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να πραγματοποιήσουν απόψε οι παίκτες του Πλατανιά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπερνάρ Ιτούα.

Ιτούα: «Όπως με τον Παναθηναϊκό…»
Το σύνθημα για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο Μπερνάρ Ιτούα, ο οποίος θέλει εκείνος και οι συμπαίκτες του να παρουσιάσουν την ίδια εμφάνιση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, αν και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, γνώρισαν την ήττα με 3-2 και πλέον στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις ήττες και μία νίκη.

«Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και προπονούμαστε σκληρά και γι' αυτό η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Για εμένα ο Πλατανιάς είναι ένα καλό βήμα γιατί μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτή εμένα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και αν παίξουμε όπως με τον Παναθηναϊκό δε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα οπότε πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι», υπογράμμισε ο Γάλλος αμυντικός στο Novasports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: