Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Πρέπει να δώσουμε έντονο ρυθμό»

Να κλείσει την Κέρκυρα στα «καρέ» της, τόνισε ο Σάββας Παντελίδης πως οφείλει να κάνει ο Λεβαδειακός στο μεταξύ τους προσεχή αγώνα. «Πρέπει να δώσουμε έντονο ρυθμό», επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

«Πρέπει να δώσουμε έντονο ρυθμό»
Στόχος του Λεβαδειακού δεν είναι άλλος από την πρώτη του νίκη της σεζόν, ωστόσο ενάντια στην Κέρκυρα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να επιβάλει εκείνος τον ρυθμό του, όπως υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο τεχνικός των Βοιωτών υποστήριξε πως οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν τις ενέργειες των νησιωτών, διότι είναι μια ομάδα που έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες περγαμηνές το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι μία ομάδα που απ' τα τέσσερα ματς έχε σκοράρει στα τρία, είναι επικίνδυνη και έχει ηρεμία. Έχει δείξει καλά στοιχεία και μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση και θα κριθεί και στο πόσο έντονος θα είναι ο ρυθμός.

Πρέπει να δώσουμε έντονο ρυθμό στο παιχνίδι για να φέρουμε τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά γιατί στα τελευταία ματς δεν είχαμε καλή απόδοση, όσο περνάνε οι μέρες οι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: