Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μάντζιος: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»

Βέβαιος πως ο Πανθρακικός θα γίνεται σε κάθε ματς καλύτερος δηλώνει ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος πρόσθεσε πως το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή θα είναι δύσκολο.

Μάντζιος: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»
Ποιότητα και ταχύτητα είναι τα δύο στοιχεία της Καλλονής τα οποία θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Πανθρακικός σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο, που με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε πως οι «ακρίτες» θα βελτιώνονται συνεχώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα. μια ομάδα που έχει ποιότητα και ταχύτητα, καθώς και εμπειρία. Δείχνει ότι έχει μία δυναμική στην έδρα της, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά και ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα.

Η Καλλονή έχει ποιότητα και ταχύτητα, αλλά θεωρώ ότι θα δεχτεί πίεση. Πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε αήττητοι με εξαίρεση το πρώτο ματς, η ομάδα έχει καλή ψυχολογία.

Υπήρχε πίεση, τώρα η ομάδα είναι πιο απελευθερωμένη και πολλά παιδιά ανεβαίνουν καθημερινά. Όλα αυτά είναι συν για την ομάδα. Δεν έχουμε βρει 100% τα πατήματά μας και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα υπάρχουν ψηλοτραυματισμοί, αλλά δεν έχουμε κάποια απουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: