Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το Μάλμε στα «ερυθρόλευκα»!

Μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μάλμε. Εκεί θα έχει τη στήριξη 1.000 οπαδών που θα δώσουν… ερυθρόλευκο χρώματα στην σουηδική πόλη.

Το Μάλμε στα «ερυθρόλευκα»
Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάλμε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαζί του θα έχει και τον 12ο παίκτη, τον κόσμο του, με το επίσημο σάιτ του πειραϊκού συλλόγου να τους βάζει στο κλίμα της σουηδικής πόλης.

«Η σουηδική πόλη είναι στο νότιο μέρος της χώρας και σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, με τις δύο πόλεις να συνδέονται με μία πανέμορφη γέφυρα, την Oresund.

inner

Έχει πάνω από 300.000 κατοίκους και περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνικότητες! Στην πόλη ζούνε εκατοντάδες άνθρωποι από διαφορετικά κράτη όλου του κόσμου. Μάλιστα, σε πολλές υπηρεσίες της πόλης, αναγράφονται σε διάφορες γλώσσες όσα προσφέρονται.

Το Μάλμε ήταν μία από τις πρώτες και πιο βιομηχανοποιημένες πόλεις της Σκανδιναβίας, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μεταβιομηχανική εποχή. Έχει πολλά ιστορικά κτίρια, πολλά πάρκα και πολλά αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος.

inner

Η θερμοκρασία αυτή την περίοδο κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς, με συννεφιά ενώ υπάρχουν και ώρες της ημέρας όπου βρέχει, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του καιρού.

Το σίγουρο είναι πως όσοι ταξιδέψουν στην πόλη, εκτός από τον σπουδαίο αγώνα της ομάδας μας, θα μπορούν να δουν όμορφα μέρη και αξιοθέατα τις στιγμές χαλάρωσής τους».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: