Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Δε μας χωρίζει τίποτα, να βρούμε λύσεις»

Έτοιμος να συνεργαστεί αρμονικά με τον Γιώργο Γαλανό δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Τάσος Οικονόμου. «Απ’ τη στιγμή που δεν μας χωρίζει τίποτα, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Δε μας χωρίζει τίποτα, να βρούμε λύσεις»
Την εκτίμηση ότι θα συνεργαστεί αρμονικά για το καλό του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο προκάτοχός του, Χάρης Παπαγεωργίου, δεν τα κατάφερε σε αυτό τον τομέα και ελπίει σύντομα οι «κίτρινοι» να ορθοποδήσουν μετά από μία δύσκολη στιγμή που βιώνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Οικονόμου στο Novasports

Με τι σκέψεις αποφασίσατε να καθίσετε στην «ηλεκτρική καρέκλα» του προέδρου του ΑΣ Αρη;

«Η κατάσταση στον Άρη είναι δύσκολη. Προσπαθούμε ως διοίκηση Πρωτοδικείου και μετά την παραίτηση του κ. Παπαγεωργίου, να ξαναφέρουμε τα θέματα της ομάδας στην επιφάνεια, με πρώτο και σημαντικότερο αυτό του ποδοσφαίρου. Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Γαλανό και από τη στιγμή που δεν μας χωρίζει τίποτα, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

Τι δεν πήγε καλά με τον κ. Παπαγεωργίου;

«Με τον κ. Παπαγεωργίου, στους τρεις αυτούς μήνες που κράτησε η θητεία του, υπήρξε μια πολύ καλή συνεργασία. Αν εξαιρέσουμε το ποδόσφαιρο, σε όλα τα άλλα αθλήματα πήγαμε αρκετά καλά. Στο ποδόσφαιρο, αφού δόθηκε η εντολή στον κ. Γαλανό να ξεκινήσει, έγιναν γρήγορα κάποια πράγματα. Από εκεί και μετά τέθηκε το θέμα επίτευξης μιας συμφωνίας, ενός μνημονίου αν προτιμάτε, αν και δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, διότι παραπέμπει στις δυσκολίες των καιρών. Δυστυχώς η επαφή ανάμεσα στον κ. Παπαγεωργίου και τον κ. Γαλανό, δεν έφερε αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή εντάθηκαν οι σχέσεις τους, με τα γνωστά επακόλουθα. Εμείς τώρα προσπαθούμε να επαναφέρουμε τη σχέση αυτή στη σωστή της βάση με γνώμονα το κέρδος του Άρη».

Θεωρείτε ότι αναλαμβάνετε τον ΑΣ Άρη στην πιο κατάλληλη ή στην πιο ακατάλληλη στιγμή, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος;

«Δεν ξέρω τι από τα δύο συμβαίνει, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι όλα τα τμήματα λειτουργούν, σε όλα έχουν προσληφθεί προπονητές, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά και κατά τη γνώμη μου τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Το μεγάλο ''αγκάθι'' είναι το τμήμα του ποδοσφαίρου το οποίο και αυτό ξεκίνησε και παρ΄ ότι υπάρχουν προβλήματα, ευελπιστώ σε λύση τους, πάντα με τη βοήθεια των ανθρώπων που το έχουν αναλάβει».

Επειδή έχει αναπτυχθεί μια πολύ δυσάρεστη κουβέντα γύρω από τον Άρη. Δεν υπάρχει νερό, κόπηκε το αέριο, υπάρχει θέμα με το ρεύμα. Θα μας πείτε τι ακριβώς γίνεται;

«Όλα αυτά που αναφέρατε αφορούν το λειτουργικό κομμάτι του ΑΣ. Έχουμε κληρονομήσει κάποιες υποχρεώσεις από διοικήσεις των προηγούμενων χρόνων, που αφορούν κυρίως το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΦΠΑ κτλ. Έχουμε, πράγματι, πρόβλημα με το φυσικό αέριο, τη ΔΕΗ κτλ. Δηλαδή, για να μην το κουράζουμε, έχουμε προβλήματα οικονομικής υφής. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα, ούτως ώστε να έχει βιωσιμότητα ο σύλλογος. Δεν έχουμε έσοδα από ΓΓΑ ή διάφορες άλλες επιχορηγήσεις, άρα, λοιπόν, τα μοναδικά πενιχρά έσοδα που έχουμε είναι από το γυμναστήριο του ΑΣ και φυσικά από την ΠΑΕ ή το σημερινό ποδοσφαιρικό τμήμα, αν προτιμάτε. Αυτό που μας απασχολεί, ως Αρειανούς, είναι να έχομε μια καλή συνεργασία με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου , ώστε να ωφεληθεί και ο δικός μας χώρος των ερασιτεχνικών αθλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: