Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι μαζί κι η Γιουνάιτεντ… μέσα!!

Μέχρι τώρα… διαφοροποιούσε τη θέση της. Σήμερα όμως η Μαν. Γιουνάιτεντ συμμετείχε στο κύμα ευτυχίας των «μεγάλων» στην Premier League. Τόσο οι «διάβολοι», όσο κι οι Τσέλσι-Σίτι προχώρησαν με νίκες.

Όλοι μαζί κι η Γιουνάιτεντ… μέσα!
Το να νικούν όλοι οι «μεγάλοι» στην Premier League δεν είναι συχνό φαινόμενο, αλλά συμβαίνει. Το να νικούν όλοι οι «μεγάλοι» και σε αυτούς να συμπεριλαμβάνεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -κακά τα ψέματα- σπανίζει εσχάτως.

Έστω και δύσκολα λοιπόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» λύγισαν 2-1 τη Γουέστ Χαμ κι επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Επίτευγμα που δεν είναι αμελητέο, διότι εκτός των άλλων επιτεύχθηκε με δέκα παίκτες από το 60’, όταν ο Ρούνεϊ χάλασε την ιστορική του μέρα (σ.σ. έφτασε τα 176 γκολ κι ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ της Premier League) κι αποβλήθηκε. Ευτυχώς για τους παίκτες του Φαν Χάαλ, ο Φαν Πέρσι είχε φροντίσει να διευρύνει το προβάδισμα που κράτησαν τελικά ως τη λήξη.



Την ίδια ώρα η Τσέλσι επανερχόταν στις άνετες νίκες -απ’ αυτές που όταν τις κατακτάς με το τσουβάλι σηκώνεις κούπες. Με τον Ντιέγκο Κόστα να συνεχίζει το χαβά του (μετά το διάλειμμα με τη Σίτι) και σκόρερ επίσης τους Όσκαρ και Γουίλιαν, οι «μπλε» καθάρισαν για πλάκα την Άστον Βίλα (3-0) και παρέμειναν πρώτοι και με διαφορά στη βαθμολογία.


Απτόητη όμως -και με φόρα απ’ την επτάρα επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Λιγκ Καπ- συνέχισε και η Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλο που έκαναν τη ζωή τους δύσκολη στην έδρα της Χαλ (τρώγοντας δυο γκολ ως απάντηση αυτών που πέτυχαν ως το δεκάλεπτο) οι «πολίτες» σοβαρεύτηκαν. Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον Τζέκο και τον Λάμπαρντ να σκοράρει σε τρίτο σερί ματς, έφτασαν στο χορταστικό 4-2.


Όσα κι αν έβαλαν βέβαια, παραμένουν πίσω απ’ την εκπληκτική Σαουθάμπτον! Διότι η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν συνέχισε το σερί της και μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Άρσεναλ μέσα στο «Emirates», λύγισε 2-1 την ΚΠΡ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση.

Την ίδια ώρα η Κρίσταλ Πάλας αξιοποιούσε τη φόρα απ’ το διπλό στο «Γκούντισον Παρκ» καθαρίζοντας 2-0 τη Λέστερ και φτάνοντας στην πρώτη νίκη στην έδρα της. Κάτι που εξακολουθεί να αγνοεί… γενικώς η Σάντερλαντ, που δεν μπόρεσε να λυγίσει ούτε τη Σουόνσι (0-0) μέσα στο «Stadium Of Light».

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην Premier League


Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο, 27/9 (17:00)

Λίβερπουλ-Έβερτον 1-1
(65’ Τζέραρντ - 90’+1’ Γιαγκέλκα)

Τσέλσι-Άστον Βίλα 3-0
(7’ Όσκαρ, 59’ Κόστα, 79’ Γουίλιαν)

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 2-0
(51’ Κάμπελ, 54’ Γεντινάκ)

Χαλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-4
(21’ αυτ. Μανγκαλά, 32’ πεν. Ερνάντες - 7’ Αγουέρο, 11’, 69’ Τζέκο, 87’ Λάμπαρντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 2-1
(5’ Ρούνεϊ, 22’ Φαν Πέρσι - 37’ Σακό)

Σαουθάμπτον-ΚΠΡ 2-1
(54’ Μπερτράν, 68’ Πελέ - 66’ Όστιν)

Σάντερλαντ-Σουόνσι 0-0

Άρσεναλ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή, 28/9

Γουέστ Μπρομ-Μπέρνλι (18:00)

Δευτέρα, 29/9

Στόουκ-Νιούκαστλ (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 4/10 (17:00)

Χαλ-Κρίσταλ Πάλας
Λέστερ-Μπέρνλι
Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ
Σάντερλαντ-Στόουκ
Σουόνσι-Νιούκαστλ
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)


Κυριακή, 5/10

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (14:00)
Τσέλσι-Άρσεναλ (16:05)
Τότεναμ-Σαουθάμπτον (16:05)
Γουέστ Χαμ-ΚΠΡ (18:15) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: