Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

marinakis-650x433
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης. Τόνισε πως η ομάδα της Κρήτης σέβεται τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον φοβάται και θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα στη Τούμπα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πολύ καλή και οι αλλαγές που έκανε με τον Απόλλωνα σημαίνουν πως σκέφτονται το πρωτάθλημα. Είναι μια δύσκολη έδρα η Τούμπα και ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι όπου ο καλύτερος και πιο τυχερός θα κερδίσει».
Για τον Τζενάρο Γκατούζο:
«Ο κ. Γκατούζο είναι μεγάλη πολυτέλεια να βρίσκεται στην ομάδα μας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν ήρθε στον ΟΦΗ γνώριζε πάρα πολλά για την Ελλάδα και είναι από μόνος του ενημερωμένος για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ».
Για τις καλές σχέσεις ΟΦΗ και ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το κλίμα που υπάρχει. Μιάμιση ώρα είσαι εχθρός με τον άλλον μόνο αλλά μετά όλα ξεχνιούνται. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές».
 Για τις απουσίες του ΟΦΗ:
«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες απουσίες αλλά και με τον Ατρόμητο είχαμε απουσίες και πήραμε μια δύσκολη νίκη. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις για το αποτέλεσμα όποιοι παίκτες και να παίζουν».
Για τον αν αποτελεί φόβητρο ο ΠΑΟΚ:
«Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το φαβορί του πρωταθλήματος:
«Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Με εξέπληξε ο Ολυμπιακός όχι τόσο στο πρωτάθλημα όσο με την Ατλέτικο.Πάντα πρέπει να υπάρχει κόντρα και πολλές ομάδες που να διεκδικούν το πρωτάθλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: