Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μόρας: «Νέα αρχή, ίδια νοοτροπία»

Ο Σάντος έφυγε, ο Ρανιέρι ήρθε. Το Μουντιάλ τέλειωσε, το Euro έρχεται. Στο ρόστερ θα υπάρξουν αλλαγές. Αυτά, όμως, διόλου θα πρέπει να επηρεάσει την Εθνική, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μόρα.

Μόρας: «Νέα αρχή, ίδια νοοτροπία»
Μπορεί αρκετά να άλλαξαν στην Εθνική Ελλάδας (προπονητής, τεχνικό τιμ, διοργάνωση, παίκτες), ωστόσο αυτό που δεν θα πρέπει επ' ουδενί να... πειραχθεί είναι η νοοτροπία που έχει αποκτήσει η «γαλανόλευκη», όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μόρας, ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro.

«Είναι ό,τι χειρότερο οι άδειες εξέδρες, εύχομαι να μην υπάρξει ξανά κάτι ανάλογο», τόνισε για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς αμυντικού:

Για το ματς με Ρουμανία: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο καλά πήγαμε στους προηγούμενους αγώνες με τη Ρουμανία. Είναι καινούργια διοργάνωση, καινούργια αρχή, καινούργιος προπονητής, οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Δεν αλλάζει η νοοτροπία της Εθνικής, πρέπει να παραμείνει ίδια. Ενωμένοι, να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, γιατί πιστεύω ότι μαζί με εμάς είναι από τις καλύτερες ομάδες θεωρητικά στο γκρουπ. Οπότε είναι σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τις άδειες εξέδρες: «Είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Σε σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό όταν να παίζει η Εθνική Ελλάδος , το έχουμε ξαναπεί πως το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Οπότε το να βρισκόμαστε μπροστά σε άδειες κερκίδες σε ένα τόσο σημαντικό ματς είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε, εύχομαι στο μέλλον να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει κάτι».



 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: