Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Σαν το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Η σωστή αντιμετώπιση του Ντιένγκ και η αστοχία στα μακρινά σουτ… θύμισαν τον αγώνα με την Ελλάδα στον προπονητή της Σενεγάλης, Σεΐκ Σαρ, όπως δήλωσε μετά τη συντριβή από την Αργεντινή.

«Σαν το παιχνίδι με την Ελλάδα»
Τους λόγους της ήττας από την Αργεντινή, παιχνίδι που του θύμισε εκείνο με την Ελλάδα, ανέλυσε ο προπονητής της Σενεγάλης, Σεΐκ Σαρ.


«Ήταν σαν το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Η Αργεντινή έκανε πολύ καλή δουλειά, αντιμετώπισε τον Ντιένγκ με νταμπλ τιμ κι όταν η μπάλα πήγε έξω ήμασταν άστοχοι από μακριά. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση, αλλά θέλω να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Η παρουσία μας στους ‘16’ είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά μπορούμε να προοδεύσουμε κι άλλο. Είναι πολύ θετικό ότι πολύς κόσμος πίσω στην πατρίδα παρακολουθεί τα παιχνίδια και υποστηρίζει την ομάδα μας», τόνισε.

Ερωτηθείς τι έκανε η Αργεντινή που η Κροατία δεν έκανε προχθές, απάντησε: «Είχε πολύ καλές περιστροφές στην άμυνα κι αντιμετώπισε πολύ καλά τον Ντιένγκ, τη στιγμή που εμείς δεν είχαμε το ίδιο καλά ποσοστά με τον προηγούμενο αγώνα. Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά η απόδοσή μας σήμερα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα δεν έχει καμία σχέση».

Ο αρχηγός της Σενεγάλης, Μαλέγε Εντόι, είπε: «Ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης λόγω της νίκης του Πουέρτο Ρίκο επί των Φιλιππίνων. Δεν ήμασταν καλοί, θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα με τις Φιλιππίνες».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: