Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Φαν Πέρσι… προκαλεί τον Φαλκάο!

Τον Ρανταμέλ Φαλκάο… καλωσόρισε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ενημερώνοντάς τον πως θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση του βασικού επιθετικού. Διαβάστε τι είπε ο Ολλανδός.

Ο Φαν Πέρσι… προκαλεί τον Φαλκάο
Μια ωραία ατμόσφαιρα… θα είναι φέτος στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο, καλωσόρισε τον Ρανταμέλ Φαλκάο, στέλνοντάς του το μήνυμα πως δεν θα πάρει τη φανέλα του βασικού… στο σπίτι.

«Τον καλωσορίζω στην ομάδα. Θα μας κάνει σίγουρα καλύτερους», τόνισε και συνέχισε: «Σε ένα κορυφαίο κλαμπ, θα πρέπει πάντα να κυνηγάς το καλύτερο, το οποίο ταιριάζει στη φιλοσοφία μου. Ο Φαλκάο θα πρέπει να παλέψει για την θέση του επιθετικού, όπως θα κάνω κι εγώ. Θα πρέπει να συνεργαστούμε με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Τζέιμς Γουίλσον για να δούμε ποιος θα παίζει».

Επίσης, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Κολομβιανό να προορίζεται για αντικαταστάτης του πρώην επιθετικού της Άρσεναλ, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που θα τον άφηνε μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη φαντασία των ανθρώπων. Δεν ξέρω από τους ήρθε και είπαν κάτι τέτοιο. Δεν θα πάω, πάντως, σε νοσοκομείο για εγχείρηση», ήταν τα λόγια του Ολλανδού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: