Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το μυαλό στον... Γενάρη!

Δύσκολα θα αποκτήσει τώρα παίκτη ο Παναθηναϊκός μετά και από επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου. «Εμίρ, φόρτσαρε», το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού στον Μπαϊράμι.

Το μυαλό στον... Γενάρη
Το μυαλό τους στις κινήσεις που θα κάνουν τον Ιανουάριο φαίνεται πως έχουν στον Παναθηναϊκό, σε ότι αφορά τα μεταγραφικά.

Το σενάριο να γίνει κάποια προσθήκη μέχρι τις 15 Ιανουαρίου όταν και η λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες . Φαίνεται, πως δεν περιμένουν νέα άφιξη για τώρα στο «τριφύλλι» ύστερα και από επιθυμία του τεχνικού του. Όχι, πως δεν ήθελε να έχει περισσότερα «όπλα» στη διάθεση του. Απλά, γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες επιλογές. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay» ο Γιάννης Αναστασίου «έκοψε» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δύο επιθετικούς. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν έτοιμοι να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά δεν τους ενέκρινε ο 41χρονος προπονητής.

Με τα τωρινά δεδομένα θα γίνει κίνηση για επιθετικό τον Ιανουάριο και αν προκύψει θέμα Αμπέντ, τότε δεν θα πουν «όχι» στον Παναθηναϊκό.

«Εμίρ, φόρτσαρε»

Το σαββατιάτικο φιλικό με την Βιτορούλ θα αποτελέσει σημαντικό τεστ για τον Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα χρησιμοποιηθεί, όπως ενημερώθηκε και από τον Αναστασίου. «Φόρτσαρε, Εμίρ, θα παίξεις στο φιλικό το Σάββατο και σε υπολογίζω για τη συνέχεια». Μάλιστα, του ζήτησε να δει το παιχνίδι ως επίσημο, έχοντας ως στόχο ότι μπορεί να παίξει και στα 90 λεπτά, διότι θέλει από αυτό να μπει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

*Η Καλλονή δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της Super League, διότι αναφέρει πως δεν έχει χώρο στο γήπεδο για οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: