Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Έκλεισε» φιλικό με Ιστανμπούλ!

Θα εκμεταλλευτεί το κενό στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικής η Skoda Ξάνθη που θα δώσει το Σάββατο (6/9) φιλικό με την Ιστανμπούλ. Στα 10 ευρώ η τιμή των εισιτηρίων.

«Έκλεισε» φιλικό με Ιστανμπούλ
Δε θα αφήσει ανεπηρέαστη τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας η Skoda Ξάνθη (εξαιτίας του εναρκτήριου αγώνα που θα δώσει η Εθνική κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016), καθώς βρήκε τρόπο να εκμεταλλευτεί το κενό.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ακριτών ανακοίνωσε σήμερα πως η ομάδα θα δώσει το Σάββατο (6/9)στις 18:00 διεθνές φιλικό με την Ιστανμπούλ στα Πηγάδια.

Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο τουρκικός σύλλογος αναδείχθηκε πρωταθλητής στη δεύτερη κατηγορία της γείτονας χώρας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια».

Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το εν λόγω παιχνίδι, θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (4/9) το απόγευμα στο περίπτερο της Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία αλλά και στο αντίστοιχο στην Πλατεία Αντίκα.

Τιμή όλων των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, ενώ δε θα ισχύουν για το συγκεκριμένο ματς οι κάρτες διαρκείας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: