Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πάει στόπερ, όχι για επιθετικό!

Κινητικότητα για την απόκτηση ενός στόπερ παρατηρείται στον Πανιώνιο, ενώ θεωρείται απίθανο να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην επίθεση. «Να παλεύουμε μέχρι τέλους», το μήνα του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Πάει στόπερ, όχι για επιθετικό
Για έναν κεντρικό αμυντικό και όχι για επιθετικό πηγαίνει ο Πανιώνιος.

Έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό ότι οι «κυανέρυθροι» χρειάζονται επιθετικό, αλλά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ότι η τελευταία προσθήκη που θα κάνει η ομάδα πρέπει να είναι ένας στόπερ. Έτσι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν κίνηση και για παίκτη στην γραμμή κρούσης, αλλά ως γνωστό το ταμείον είναι… μείον.

«Πρέπει να στοχεύουμε πάντα στη νίκη και να παλεύουμε μέχρι τέλους. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, αλλά δεν θέλουμε και να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας», είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου σε ομιλία προς τους παίκτες του. Προφανώς στο μυαλό του είχε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε και το πώς ήρθε αυτή. Ωστόσο, από τα λόγια του φαίνεται ότι θέλει η ομάδα του παίζει ποδόσφαιρο και να μην «κλέβει» τα αποτελέσματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: