Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Τσίτωσε» τους Ρουμάνους ο Μπαρκαουάν!!

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Κοσμίν Μπαρκαουάν προσπάθησε να «ξυπνήσει» τους Ρουμάνους ενόψει «Καραϊσκάκη» τονίζοντας πως οι Έλληνες έχουν… σίγουρη τη νίκη. Εγκώμια για Αθανασιάδη.

«Τσίτωσε» τους Ρουμάνους ο Μπαρκαουάν!
Για το προσεχές ματς της Εθνικής απέναντι στην Ρουμανία αναφέρθηκε σε Μέσα της πατρίδας του ο Κοσμίν Μπαρκαουάν. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, σε μια προσπάθειά του να τσιτώσει τους παίκτες του Πιτούρκα ισχυρίστηκε πως στην Ελλάδα έχουν σίγουρη τη νίκη στο «Καραϊσκάκη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση των δύο ομάδων, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Αθανασιάδη λέγοντας πως το στυλ του θυμίζει τον Ιντζάγκι.

«Οι Έλληνες ήδη θεωρούν πως θα είναι οι νικητές, είναι πολύ σίγουροι. Μας νίκησαν πριν μερικούς μήνες και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν ξανά. Μίλησα με δυο-τρεις Έλληνες παίκτες και μου είπαν πως η Ρουμανία δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα. Πιστεύουν ότι θα είναι ένα εύκολο ματς. Αυτό είναι καλό για εμάς. Η ομάδα μας έχει αλλάξει, αλλά οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες. Φοβάμαι για την ετοιμότητα, αλλά και την κατάσταση με τον Πιτούρκα.

Η Ελλάδα έπαιξε στο Μουντιάλ αλλά ο Ρανιέλ καλείται να βρει λύσεις σε ένα μικρό διάστημα. Πάντως οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν πιστεύω πως ο προπονητής θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού κάνοντας την Ελλάδα επιθετική. Ο Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον Μήτρογλου. Θυμίζει τον Ιντζάγκι. Ένας παίκτης περιοχής, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι και η βασική απειλή μας. Νομίζω ότι και με τον Ρατ θα καταφέρουμε να τον μπλοκάρουμε. Είναι καλό για εμάς το ότι θα παίξουμε χωρίς θεατές, οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί και αυτό δημιουργεί πίεση στους αντιπάλους»,
είπε μεταξύ άλλων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: