Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αργεντινή δεν ξεχνά!! (video)

Η πίκρα του χαμένου Μουντιάλ δεν φεύγει, τις πληγές, ωστόσο, τις έχει επουλώσει. Με τον «μάγο» Ντι Μαρία (χατ-τρικ σε… ασίστ και ένα γκολ) η Αργεντινή σάρωσε τους Γερμανούς στο σπίτι τους, 4-2!

Η Αργεντινή δεν ξεχνά! (video)

Στην άτυπη –φιλική- ρεβάνς του τελικού, η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο ήταν καταιγιστική και δεν πάτησε φρένο απέναντι στα… χαλαρά «πάντσερ», που είχαν πολλές αλλαγές, παίρνοντας τη νίκη με το εμφατικό 4-2!

Αυτός που έλειψε περισσότερο από το βράδυ της 13ης Ιουνίου στην «χώρα του καφέ», ήταν αυτός που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο τους παίκτες του Χόακιμ Λεβ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία σημείωσε χατ-τρικ σε… ασίστ, σερβίροντας υποδειγματικά στους Αγκουέρο (20’), Λαμέλα (40’) και Φερνάντες (47’) τα γκολ της νίκης, ενώ και το δικό του τέρμα στο 50ο λεπτό ήταν εξαιρετικό. Οι Γερμανοί κατάφεραν τουλάχιστον να απαλύνουν τον πόνο της αποτυχημένης φιέστας στην «ESPRIT Arena» με τα τέρματα των Σίρλε (52’) και Γκέτσε (78’)



Οι συνθέσεις:

Γερμανία (Χόακιμ Λεβ): Νόιερ (46’ Βαϊντενφέλερ), Χέβεντες (77΄ Ρίντιγκερ), Ντουρμ, Γκίντερ, Κρόος (71’ Ρούντι), Ρόις, Γκρόσγκροϊτς, Κράμερ, Ντράξλερ (33’ Ποντόλσκι), Γκόμεζ (57’ Γκέτσε), Σίρλε (57’ Μίλερ)

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο (80’ Αντούχαρ), Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα (77΄Καμπανιάρο), Φερνάντεζ, Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες (46’ Φερνάντεζ), Ντι Μαρία (86’ Άλβαρες), Αγκουέρο (83’ Γαϊτάν), Λαμέλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: