Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Παταβούκας: «Το επίτευγμα της Εθνικής είναι η πολύ καλή ατμόσφαιρα»

Το κλίμα και η πολύ καλή ατμόσφαιρα είναι τα επιτεύγματα της Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Παταβούκα στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παταβούκας: «Το επίτευγμα της Εθνικής είναι η πολύ καλή ατμόσφαιρα»
Την άποψη ότι η Εθνική Ελλάδας παίζει όμορφο μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εξέφρασε ο Κώστας Παταβούκας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και ότι επικρατεί πολύ καλό κλίμα και ατμόσφαιρα.

«Εντάξει με την Αργεντινή είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της σειράς. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος στην ομάδα, είμαστε αρκετά καλοί. Το ότι λείπει και ο Τζινόμπιλι για αυτούς είναι μια καλή συγκυρία για εμάς. Ας μη μιλήσουμε όμως για συγκυρίες. Το επίτευγμα της ομάδας είναι το κλίμα της και η πολύ καλή ατμόσφαιρα της», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Αυτό φαίνεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και η ομάδα ευχαριστιέται που παίζει. Παίζει όμορφα, παίζει καλά, είναι σε καλό δρόμο. Τα δύσκολα παιχνίδια έρχονται. Υπάρχει ένα σχέδιο με το οποίο μέχρι στιγμής η ομάδα το υπηρετεί. Πρέπει να κάνουμε το 5 στα 5 για να αποφύγουμε τους Ισπανούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: