Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ «ΧΑΡΤΙΑ» ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...!

του Κώστα Βρανά

Τελικά, νίκησε η κοινή λογική. Και μαζί μ’ αυτήν κι ο Άρης. Χρειάστηκε βέβαια μεγάλη προσπάθεια ώστε η τυφλή δικαιοσύνη να δει το αυτονόητο, όμως ευτυχώς τέλος καλό. Τα καμένα «χαρτιά» όμορφα κάηκαν (κατά παράφραση του γνωστού κινηματογραφικού τίτλου).

Τα δύσκολα φυσικά δεν τέλειωσαν. Οι μάχες στο εξής θα είναι συνεχείς και πολυεπίπεδες. Έστω κι έτσι όμως, ο δύσβατος δρόμος που επιλέχθηκε, είναι σίγουρα ο σωστός. Ξεκινώντας από το μηδέν, ο Άρης έχει πλέον το χρόνο και την ηρεμία για να αναγεννηθεί από την τέφρα του. Κι αν η νέα προσπάθεια εκπέμψει την υγεία που δεν υπήρχε μέχρι πρότινος, αυτόματα θα δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για κάποιες πραγματικά ευχάριστες εξελίξεις.

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι για πρίγκιπες - επενδυτές, όμως ένας «καθαρός» και υγιής Άρης, παραείναι ελκυστικό μαγαζί για να μείνει χωρίς ιδιοκτήτη. Προσωπικά, θεωρώ το σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον θέμα χρόνου. Αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο, αν δεν είναι φέτος θα είναι του χρόνου. Η μεγάλη ευκαιρία πάντως θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή, άρα ο Άρης οφείλει να είναι έτοιμος να την αρπάξει.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να προνοήσει και σε καμία περίπτωση να μην βιαστεί να υποχρεωθεί – «υποθηκευθεί» σε ανθρώπους μετρίου οικονομικού βεληνεκούς, ακόμα κι αν αυτοί έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Ο «καθαρός» Άρης της Γ’ ή και της Β ́ ακόμα, μπορεί και μόνος. Ο Άρης της Α’ όμως, αν θέλει να είναι αντάξιος της δυναμικής του, θα πρέπει να διαθέτει 1έναν πραγματικά ισχυρό επενδυτή. Και για να συμβεί αυτό, καλό είναι το «χαλί» της επόμενης μέρας να αρχίσει να στρώνεται από σήμερα κιόλας...
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: