Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μόνο για Κατσουράνη!

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι η μονή περίπτωση που εξετάζεται από την ΑΕΚ για την ενίσχυση μεσοαμυντικά, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι μοιρασμένες. Θετικός εμφανίζεται ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Μόνο για Κατσουράνη
Έχει επανέλθει για τα καλά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το όνομα του Κώστα Κατσουράνη.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έληξε η μεταγραφική περίοδος και οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να δουν μόνο παίκτες που είναι ελεύθεροι, αλλά και επειδή υπήρξε επικοινωνία του παίκτη με τον Δέλλα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα γίνει κίνηση για αμυντικό μέσο. Εφόσον, αποφασιστεί ότι υπάρχει ανάγκη για προσθήκη σε αυτή τη θέση, τότε μάλλον θα προχωρήσει του Κατσουράνη. Είναι η μόνη περίπτωση που «παίζει» για τα χαφ, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στη λίστα, καθώς από την Ένωση δεν δίνουν βάσιμες ελπίδες για τον Κοστίν Λαζάρ.

Ωστόσο, θα πρέπει να πέσει ακόμη ένα «κάστρο» για να έχουμε «γάμο» με τον Κατσουράνη και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Τον θέλει ο τεχνικός της ομάδας και όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay» το θέμα είναι να σπάσει ο… πάγος από την πλευρά του αφεντικού του συλλόγου. Αν συμβεί αυτό ο 35χρονος παίκτης δεν πρόκειται να πει «όχι» στην ΑΕΚ.

Πάντως, δεν έχει πρόβλημα να μείνει στο... ράφι μέχρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να κάνει την επιλογή που θέλει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: