Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Καθάρισε το ιππικό για τον Άρη!!

Έξω από τα δόντια τα γράφει ο Αποδυτηριάκιας και αποκαλύπτει στον SportDog πως ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης κατέληξε στο ερασιτεχνικό. Φοβερά πράγματα...
"Νίκησε ο λαός του Άρη", λένε, μετά τη νέα δικαστική απόφαση που ανατρέπει την προηγούμενη και βγάζει από το παιχνίδι τον Σκόνδρα. Ο Άρης, λοιπόν, με τη νίκη του λαού του θα παίξει γάμα εθνική κι όχι βήτα εθνική, όπως ήθελε ο εχθρός του λαού Λάμπρος Σκόνδρας.

Δεν υπάρχει καμμία νίκη του λαού, η νίκη είναι του ιππικού, που αφού ακολούθησε το πεζικό του Άρεως, είπε την τελευταία κουβέντα. Δεν θα υπήρχε καμμία ανατροπή, δικαστική και όποια άλλη, αν δεν γινότανε "επέμβαση" των πολιτικών. Οι όποιοι πολιτικοί πάνε πάντα με το ρεύμα.

Προς τα πού φυσάει ο άνεμος; Όπου θέλει ο λαός! Προς τα εκεί παίζουν μπάλλα και οι πολιτικοί, οι ιππείς, οι "οδηγοί" του λαού;

Για το καλό του Άρεως, σου λένε, η ομάδα πρέπει να φουντάρει στο ερασιτεχνικό. Ουδείς ασχολείται με το καλό του Άρεως. Ο καθένας έχει τα προσωπικά του κίνητρα. Ο Σκόνδρας και ο Ματθαίου ήθελαν Β΄ εθνική διότι κινδυνεύει η προσωπική τους περιουσία. Οι άλλοι θέλουν Γ΄ εθνική για να παραμείνουν στο κόλπο, να συνεχίσουν να κουμαντάρουν ενωμένοι μέχρι να σκοτωθούν πάλι μεταξύ τους.

Φοβερό, ε; Να μην αναγνωρίζει κανένας την ανικανότητά του να διοικήσει. Να μην αποδέχονται την αποτυχία τους, ότι συνέβαλαν στην καταστροφή του Άρεως. Κι αυτοί οι ίδιοι να επιμένουν να προσφέρουν την αποδεδειγμένη στην πράξη ασχετοσύνη τους.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 69 ο Αρης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Τρεις οι “παρατάξεις” σήμερα στον Άρη. Οι κύριοι που ανέλαβαν να διοικήσουν το μαγαζί στην Γ' εθνική. Οι άλλοι κύριοι οι αξιοπρεπείς που προσφέρονται να τσοντάρουν τίποτα ψιλά. Και τρίτη παράταξη ο Σκόνδρας που δεν το βάζει κάτω και συμμάχησε, λόγω κοινών επιδιώξεων, με τον Ματθαίου. Μια παρένθεση.
Ο Ματθαίου ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το άρθρο 44, πριν από δέκα χρόνια. Εννοώ ότι τότε που ευνοήθηκε σκανδαλωδώς, άλλωστε όπως και η ΑΕΚ, η ΠΑΕ Άρης και γλύτωσε το 95% των υποχρεώσεών της σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και ιδιώτες. Κι όμως!
Κι όμως, λέω, η ομάδα φούνταρε, την πήρε η κατρακύλα στον οικονομικό τομέα. Σήμερα, λοιπόν, Σκόνδρας και Ματθαίου ήθελαν να κρατήσουν την ομάδα στην Β' εθνική με την ελπίδα να καθαρίσουν με το άρθρο 99.
Δίνω αποκλειστική πληροφορία. Μία είναι η οριστική σωτηρία του Άρεως. Ούτε το άρθρο 44, ούτε το 99. Πρέπει να φτιαχθεί το άρθρο 69! Έστω και μόνο για πάρτη του Άρεως. Άσε τους άλλους να λένε “ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα”. Εγώ λέω “Άρης και όλα τα ζουμιά μέσα με το 69!”. Μετά από τέτοιο “πάρσιμο”, του Άρεως με τη νομοθεσία, θα γεννηθεί ο αληθινά νέος Άρης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: