Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κατσικάρης: «Περήφανος για τη δουλειά μας»

Ο Φώτης Κατσικάρης δεν έκρυψε πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στην Κροατία, αλλά έδωσε αμέσως το σύνθημα εν όψει Αργεντινής.

Κατσικάρης: «Περήφανος για τη δουλειά μας»
Περήφανος για τον τρόπο που η ομάδα του εκτέλεσε όσο είχαν σχεδιάσει στον αγώνα με την Κροατία δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης.

«Παίξαμε πολύ έξυπνα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και η άμυνά μας ήταν άριστη. Όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και δοκιμάσαμε στην προπόνηση τα εφαρμόσαμε, κάτι που δείχνει πόσο καλά ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά η ομάδα, αλλά και πόσο συγκεντρωμένη και παθιασμένη. Όταν χάνεις ελεύθερα σουτ και παίζεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο μυαλό, αυτό είναι ένα στοιχείο που με κάνει περήφανο. Είχαμε υπομονή και χαρακτήρα για να φτάσουμε σε αυτή τη σημαντική νίκη. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή», ανέφερε.

«Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση από τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε νέα ομάδα και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το απολαμβάνουμε όλοι μας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: