Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Να ‘ναι καλά ο αρχηγός…!! (video)

Μια απ’ τα ίδια για την Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» είχαν μέτρια εικόνα κι αν δεν ήταν το πέναλτι του αρχηγού (1η φορά) Ρούνεϊ (το έκανε ο Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού) δεν θα νικούσε 1-0 τη Νορβηγία.

Να ‘ναι καλά ο αρχηγός… (video)

Οι παίκτες του Χότζον ήταν πιο ορεξάτοι απ' τους αντιπάλους τους, Στέρλινγκ και Στάριτζ συνεργάζονταν (ελέω και Λιβέρπουλ), αλλά οι όποιες απόπειρες επιχείρησαν στο πρώτο μέρος δεν έβρισκαν στόχο, την ίδια ώρα που οι Βόρειοι κυρίως παρακολουθούσαν και είχαν μια καλή στιγμή (με τον Χαρτ να λέει όχι).

Η εικόνα δεν βελτιώθηκε για τους Άγγλους στην επανάληψη. Ίσα-ίσα που τα βρήκαν ακόμα πιο... σκούρα. Και στο 50' χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι για να μην παραβιαστεί η εστία της ομάδας του. Λίγο αργότερα, στο 68' ο Στέρλινγκ ανατράπηκε απ' τον Ελαμπντελαουί (του Ολυμπιακού), ο Ρούνεϊ ανέλαβε την εκτέλεση και στο πρώτο του ματς ως αρχηγός της εθνικής έγραψε το τελικό 1-0 (είχε μια καλή στιγμή και ο Γουέλμπεκ μετά την είσοδό του).

Η Αγγλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro απέναντι στην Ελβετία (εκτός) την προσεχή Δευτέρα, ενώ η Νορβηγία παίζει με την Ιταλία μια μέρα αργότερα (Τρίτη, 9/9).

Αγγλία: Χαρτ, Στόουνς, Τζόουνς (81’ Τσέιμπερς), Κέιχιλ (84’ Γιαγκέλκα), Μπέινς, Χέντερσον, Γουίλσιρ (69’ Ντελφ), Τσάμπερλεϊν (70’ Μίλνερ), Στέρλινγκ, Ρούνεϊ (70’ Γουέλμπεκ), Στάριτζ (89’ Λάμπερτ)

Νορβηγία: Νίλαντ, Φόρεν, Λίνες (36’ Φλο), Σκιέλμπρεντ (69’ Μ. Ελγιουνούσι), Γιένσεν, Νόρντβεϊτ, Ελαμπντελαουί, Ντελί (57’ Κόντρασεν), Τ. Ελγιουνούσι (78’ Μόρτεν Πέντερσεν), Γιόχανσεν, Κινγκ (76’ Νίλσεν)



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: