Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Βουγιούκας: «Δεν υπάρχουν… ζήλειες στην ομάδα»

Τα καλά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν έρθει λόγω της ομαδικής προσπάθειας που γίνεται, όπως δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας μετά τη νίκη (76-65) επί της Κροατίας.

Βουγιούκας: «Δεν υπάρχουν… ζήλειες στην ομάδα»
Κανένας από τους διεθνείς δεν κοιτάει τα… νούμερά του, αλλά όλοι δουλεύουν για την ομάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Ίαν Βουγιούκας μετά τη νίκη (76-65) της Εθνικής επί της Κροατίας. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως εφαρμόζονται κατά γράμμα όσα τους έχει πει ο Φώτης Κατσικάρης, ενώ στη συνέχεια έδωσε το «σύνθημα» για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αργεντινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δυνατούς αντιπάλους και έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και το δείξαμε σε όλο το παιχνίδι. Κάποια στιγμή χαλαρώσαμε λίγο, τους αφήσαμε να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Παίζουμε το μπάσκετ που έχουμε ξεκινήσει να παίζουμε από την αρχή της προετοιμασίας. Ο κόουτς είχε βάλει κάποιες βάσεις από το Καρπενήσι και μας βγαίνει σιγά σιγά. Παίζουμε ως ομάδα δεν υπάρχουν ζήλειες, δεν υπάρχει ποιος θα σκοράρει περισσότερο, είμαστε όλοι με ένα κοινό στόχο να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε τι θα κάνουμε.

Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε από την άλλη υπάρχει η πίεση, υπάρχει το άγχος. Όσο μπορείς το ευχαριστιέσαι. Οι πιο έμπειροι το ευχαριστιούνται περισσότερο. Θέλουμε τη νίκη αύριο με την Αργεντινή. Δεν είναι η ομάδα που ήταν, αλλά παραμένει δυνατή και υπολογίσιμη και θα πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως δείξαμε σήμερα για να πάρουμε τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: