Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Σε μέτρια έως χαμηλά πλαίσια ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τη συνέντευξη Τύπου του Ιάκωβου Αγγελίδη: «Ο Αγγελίδης ζητάει πίστωση χρόνου γιατί προσφανώς στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να προβουν σε επιθετικές μεταγραφικές κινήσεις που θα επέτρεπαν τον αντααγωνισμό με τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Είναι εμφανές ότι ο Σαββίδης ρίχνει το βάρος στην εξυγίανση της ΠΑΕ με δεδομένο ότι δεν έχει επιτευχθεί η ρύθμιση των χρεών. Εκτιμώ πως ο ΠΑΟΚ θα βαδίσει σε πλαίσια μέτρια έως χαμηλά».

Για όσα ειπώθηκαν περί διεκδίκησης του τίτλου: «Είναι νωρίς ακόμη, αν και από όσα ειπώθηκαν δεν φανερώθηκε κάτι τέτοιο. Το πιο πιθανό είναι να προετοιμάζεται για μετά την επόμενη διετία όταν θα υπάρξουν εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, θα έχει επανέλθει η ΑΕΚ στην Α’ Εθνική και είναι πολύ πιθανό να έχει δημιουργηθεί ένα αντίπαλο δέος απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη: «Ο Σαββίδης ήδη έχει βάλει πάρα πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Το αν θα βάλει άλλα 30 ή 50 εκατομμύρια εξαρτάται από τα δικά του οικονομικά. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η κρίση της Ουκρανίας με τις κυρώσεις της ΕΕ που είναι δυσβάστακτες για τη Ρωσία».

Για την διεκδίκηση της 2ης θέσης: «Όλα εξαρτώνται από το πλάνο που υπάρχει. Αν η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ είναι η 2η θέση μπορεί να την κατακτήσει. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες και τα πλάνα πενταετίας δεν ακούγονται ευχάριστα στον κόσμο. Ήδη ο Σαββίδης βρίσκεται στον τρίτο χρόνο παρουσίας στον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα δηλαδή δεν υπήρχε πλάνο;»

Για το νέο πρωτάθλημα: «Ξεκίνησε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με την ψαλίδα να έχει μειωθεί.  Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο περσινός και υπάρχουν οι προϋποθέσεις οι διαιτητές δύσκολα να κάνουν το μεγάλο λάθος. Θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα εκτός κι αν το χαλάσουν οι εξυπνάκηδες».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: