Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Παρτίζαν ο Κουζέλογλου!!

Ακόμα ένας Έλληνας –και πολλά υποσχόμενος- στο εξωτερικό! Η Παρτίζαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κουζέλογλου που υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Στην Παρτίζαν ο Κουζέλογλου!
Το άλμα στο εξωτερικό σε ηλικία 19 ετών έκανε ο Γιάννης Κουζέλογλου! Εδώ και καιρό ο Έλληνας φόργουορντ (2.05) βρισκόταν σε συζητήσεις (και προπονήσεις) με την Παρτίζαν, η οποία εν τέλει ανακοίνωσε σήμερα την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Ο νεαρός διεθνής άσος –πρώην του Μαντουλίδη- επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «7» και ελπίζει δίπλα σε έναν προπονητή όπως τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς (του οποίου έπλεξε το εγκώμιο) και με την φανέλα των πρωταθλητών Σερβίας να βελτιωθεί και να αρπάξει την ευκαιρία!

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Παρτίζαν. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και με έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, έναν απ’ τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους για τους οποίους επέλεξα να συνεχίσω στην Σερβία την καριέρα μου με την φανέλα της Παρτίζαν. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις», είπε ο Κουζέλογλου στις πρώτες του δηλώσεις.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: