Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Ομάδα με ισορροπία η Αργεντινή»

Ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρης Πρίφτης, ανέλυσε την προσεχή αντίπαλο της Εθνικής, Αργεντινή, εστιάζοντας στην ικανότητα που έχει κοντά στο καλάθι, αλλά και μακριά από αυτό.

«Ομάδα με ισορροπία η Αργεντινή»
Ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση όχι μόνο των «παλιών», αλλά και των συμπληρωματικών παικτών της Αργεντινής θα πρέπει να επιδείξει η Εθνική στον αποψινό αγώνα, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναλύοντας το προφίλ των σημερινών αντιπάλων.

«Είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει ένα γκρουπ νεαρών και φρέσκων παικτών και μια τετράδα πάρα πολύ έμπειρων παικτών με πολλές εικόνες, πολλές παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις, τους Σκόλα, Πριγκιόνι, Νοτσιόνι και Χερμάν. Είναι μια ομάδα που σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό προφίλ έχει μεγάλη ισορροπία, καθώς μπορεί να "χτυπήσει" και μέσα από το καλάθι, αλλά και από την περιφέρεια. Βασικοί άξονες του παιχνιδιού της είναι ο Πριγκιόνι, ο οποίος δημιουργεί μέσα από συνεργασίες pick’n΄ roll και βάζει όλους τους παίκτες στο παιχνίδι και οι Σκόλα - Νοτσιόνι οι οποίοι δημιουργούν μέσα από το καλάθι, με παιχνίδι από μέσα προς τα έξω, αξιοποιώντας κάποιους καλούς σουτέρ που έχει η ομάδα, όπως ο Μάτα και ο Σαφάρ. Χρειάζεται προσοχή από εμάς στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα, να διατηρήσουμε ως βάση το αμυντικό μας κομμάτι και ομαδικά να βρούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες, ώστε να έχουμε καλά ποσοστά και στην επίθεση», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: