Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η Εθνική μπορεί να ΜΗ διχάσει τους Έλληνες!

Διαβάστε ποιο είναι το έξτρα κέδρος για τους Έλληνες φιλάθλους σε περίπτωση νίκης της Εθνικής απόψε απέναντι στην Αργεντινή.

Η Εθνική μπορεί να ΜΗ διχάσει τους Έλληνες
Πολλαπλά κι όχι μόνο… αγωνιστικά θα είναι τα κέρδη της Εθνικής εφόσον περάσει απόψε (23:00) το εμπόδιο της Αργεντινής και τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πέρα από το γεγονός ότι θα πάει με την ψυχολογία του 5/5 στη Μαδρίτη και εφόσον περάσει το εμπόδιο των «16» (Σερβία ή Γαλλία) δεν θα συναντήσει στα προημιτελικά την Ισπανία αλλά το νικητή του αγώνα της Βραζιλίας με τον δεύτερο του δικού μας γκρουπ, υπάρχει κι ένα παράπλευρο κέρδος.

Βγαίνοντας πρώτη η Εθνική θα αγωνιστεί την Κυριακή, δηλαδή με τρεις μέρες ξεκούραση, και μάλιστα στις 19:00 το απόγευμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να διχαστούν οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς την ίδια μέρα υπάρχει στις 21:45 ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία στο (κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη») για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016. Αν η Εθνική μπάσκετ χάσει από την Αργεντινή και τερματίσει δεύτερη, θα παίξει το Σάββατο, δηλαδή με δύο μέρες ξεκούρασης, στις 19:00 με τον τρίτο του πρώτου ομίλου (Σερβία ή Γαλλία) και θα συναντήσει-με το καλό-στα προημιτελικά το νικητή του αγώνα της Ισπανίας με τον τέταρτο του δευτέρου γκρουπ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: