Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Διαγωνισμός ζωγραφικής: «ΠΑΟΚ 2015»

Tα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και ο ΠΑΟΚ ζητάει από τους μικρούς φίλους του να σχεδιάσουν τη δική τους εορταστική κάρτα! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του δημοτικού, να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δείξουν μέσα από μια δική τους ζωγραφιά πώς βλέπουν και πώς φαντάζονται την αγαπημένη ομάδα τους το 2015.

Ο διαγωνισμός “ΠΑΟΚ 2015” θα διαρκέσει για έναν μήνα, ως τις 07 Δεκεμβρίου. Οι 11 καλύτεροι ζωγράφοι, θα προσθέσουν ένα δώρο από το PAOK Megastore κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο σε προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ (του πρωταθλήματος της Super League).

Τις αυθεντικές δημιουργίες των παιδιών μπορείτε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paokfc.gr, είτε να τις ταχυδρομήσετε προς: “ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54351″.

Στα στοιχεία του ηλεκτρονικού μηνύματος, ή στο πίσω μέρος της αυθεντικής ζωγραφιάς, θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα, το σχολείο του παιδιού κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: