Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Άκυρος συναγερμός για «Τόρο»

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη στον ποδοκνημική.Την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του «Τόρο», που μάλλον προλαβαίνει το ματς της Εθνικής με Νησιά Φερόε.Τα πλάνα Ρανιέρι.

Άκυρος συναγερμός για «Τόρο»
Επιτέλους ευχάριστα τα νέα στην Εθνική, καθώς ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη δεν αποδείχτηκε τελικά σοβαρός. Ο δεξιός μπακ της Ρόμα είχε αποχωρήσει από την προπόνηση με πρόβλημα στην ποδοκνημική, αλλά οι εξετάσεις που έκανε λίγη ώρα αργότερα δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο «Τόρο» θα επανεξεταστεί την Πέμπτη, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Παρασκευής με τα Νησιά Φερόε στο «Καραϊσκάκη» για τα προκριματικά του Euro 2016.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ασφαλείς εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, καθώς ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Πάντως όλα δείχνουν πως θέση στην ενδεκάδα θα έχουν οι Καρνέζης, Μανωλάς, Τοροσίδης, Καράμπελας, Μανιάτης, Καρέλης και Γκέκας. Ερωτηματικό υπάρχει για τον δεύτερο στόπερ, με τον Μόρα να έχει προβάδισμα έναντι του Αβρ. Παπαδόπουλου και Βύντρα, το κέντρο καθώς υπάρχουν οι επιλογές των Τζιόλη, Σάμαρη, Χριστοδουλόπουλου, Κονέ και Μάνταλου για δύο θέσεις, ενώ στην επίθεση, πέραν του ότι ο Λάζαρος μπορεί να μετατεθεί εκεί, υπάρχουν οι επιλογές του Μαυρία και του Αθανασιάδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: