Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Ήρθε για να μείνει»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης.
Μίλησε για την ηρεμία που επικρατεί στον Ηρακλή, αλλά και τον Παπαθανασάκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4.
Για το ότι είναι κοντά στον Ηρακλή τόνισε:
«Ήμουν πάντα κοντά στον Ηρακλή, αλλά τώρα γιατί είναι ο Μάκης Σεντελίδης. Υπηρετώ μιας ζωή τις αξίες και όχι τα αξιώματα. Όποιος είναι χρήσιμος στον Ηρακλή και θέλει να βοηθήσει πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Πλέον ο Ηρακλής κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και κάθε μέρα συναντάμε πάρα πολλά προβλήματα και τα λύνουμε».
Όσον αφορά τον Σεντελίδη προσέθεσε:
«Ο Σεντελίδης είναι Ηρακλής και ασχολείται όλη την ημέρα και όλο το βράδυ με τα προβλήματα του Ηρακλή. Ευτυχώς ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και είναι δίπλα της και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια βοηθούν τον Ηρακλή και τους θέλουμε δίπλα μας».
Για την ηρεμία που υπάρχει στον Ηρακλή είπε:
«Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα».
Όσον αφορά το ότι η ομάδα κερδίζει και είναι σε καλή κατάσταση απάντησε:
«Όταν κερδίζεις όλα καλά είναι, στο στραβό αποτέλεσμα χρειάζεται ψυχραιμία. Βλέπουμε αυτή τη στιγμή ο Παπαδόπουλος με τους ποδοσφαιριστές του δουλεύουν πάρα πολύ καλά και είναι σαν οικογένεια και γίνεται και μια σπουδαία δουλειά και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στον Παπαθανασάκη».
Για το ότι ο Παπαθανασάκης είναι καψούρης με τον Ηρακλή υποστήριξε:
«Είναι, μια φορά βρέθηκα μαζί του και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και έχει βάλει ένα μεγάλο ποσό. Όλα είναι τακτοποιημένα και κάθε μέρα λύνουμε προβλήματα παλαιών ετών. Όταν έρχονται ποδοσφαιριστές που φόρεσαν μια φορά τη φανέλα του Ηρακλή και σου κάνουν αγωγή και σου ζητάνε κάποιο ποσό, είναι πολύ. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν ερχόταν ο κ. Παπαθανασάκης».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και πως βλέπει την ομάδα διευκρίνισε:
«Πάρα πολύ καλή και ο προπονητής δουλεύει πάρα πολύ καλά. Σίγουρα είναι αρχή, χρειάζεται βελτίωση και νομίζω μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερη. Όπως έχω πει δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και την στιγμή που θα το πούμε, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Για το ότι υπάρχουν καλές ομάδες στην Β’ Εθνική υπογράμμισε:
«Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες, που το μπάτζετ είναι μεγάλο και πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα μας».
Τέλος για το παιχνίδι με τον Φωκικό την Παρασκευή κατέληξε:
«Θα είμαστε εκεί και θα έρθει πολύς κόσμος, παρότι είναι Παρασκευή και η συμπεριφορά του Φωκικού είναι πάρα πολύ καλή απ’ ότι έμαθα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: