Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κασάμι στην κορυφή του κόσμου!!

Το καταπληκτικό γκολ που είχε πετύχει ο Κασάμι με τη φανέλα της Φούλαμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας είναι ένα από τα δέκα υποψήφια για το καλύτερο της χρονιάς, όπως τα επέλεξε η FIFA.

Κασάμι στην κορυφή του κόσμου!
Το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» διεκδικεί ο Παϊτίμ Κασάμι! Ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των δέκα επιλογών της FIFA για το καλύτερο γκολ της περασμένης σεζόν κι έχει την τιμή να βλέπει το όνομά του να φιγουράρει μεταξύ εκείνων του Φαν Πέρσι, του Ντιέγκο Κόστα και του Ιμπραΐμοβιτς που πέρυσι το είχε κερδίσει.

Ο Κασάμι είχε πετύχει ένα φανταστικό τέρμα από κλειστή γωνία τον Οκτώβριου του 2013, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.



Εκτός του Ελβετού ποδοσφαιριστή, υποψήφιοι είναι ακόμη ο Τιμ Κέιχιλ, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Μάρκο Φαμπιάν, ο Στεφ Ρος, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Καμίλο Σανβεσο, ο Χισάτο Σατο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αλλά και μια γυναίκα, η Στεφ Ρος που είχε σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ που θα ζήλευαν πολλά… αρσενικά!



Μπορείτε να δείτε όλα τα υποψήφια γκολ αλλά και να ψηφίσετε για τα τρία καλύτερα που θα ανακοινωθούν την 1η Δεκέμβρη εδώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: