Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Χόρεψε… τσιφτετέλι η Βραζιλία!!

Κανονικά χορεύει σάμπα. Η ανανεωμένη Βραζιλία του Ντούνγκα όμως χορεύει και τους… αντιπάλους της! Με πρωταγωνιστή ξανά τον Νεϊμάρ (2 γκολ), η «σελεσάο» γλέντησε και την Τουρκία μέσα στην Πόλη (4-0).

Χόρεψε… τσιφτετέλι η Βραζιλία! (video)
Τη θυμάστε τη Βραζιλία που αγκομαχούσε στο Μουντιάλ; Που ξεφτιλιζόταν μέσα στο σπίτι της από τη Γερμανία;

Ε, μάλλον θα πρέπει να την ξεχνάμε σιγά-σιγά. Ή τουλάχιστον τέτοια δείγματα συνεχίζει να δίνει η ανανεωμένη ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα.

Στο πέμπτο φιλικό μετά την επιστροφή του Κάρλος Ντούνγκα, η «σελεσάο» παρουσιάστηκε εξίσου καταιγιστική με τα προηγούμενα, συντρίβοντας 4-0 την Τουρκία μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά από 20 λεπτά που τους πήρε να… ζεσταθούν, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν λιγότερα από πέντε για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Αρκούσε μια φοβερή μπαλιά του Φερναντίνιο που εξαργύρωσε ο Νεϊμάρ (20’) και μια στραβοκλωτσιά του Καγιά (24’) που έστειλε την μπάλα σε λάθος δίχτυα.

Κι αφού ο Γουίλιαν ξεχείλωσε το σκορ (τελειώνοντας ιδανικά τον συνδυασμό στο 60’) το μόνο που απέμενε να φανεί ήταν το πού θα σταματήσει. Ευτυχώς λοιπόν για τους Τούρκους, η «σελεσάο» χαλάρωσε, αρκέστηκε σ’ ένα μόνο επιπλέον γκολ (με ωραίο σόλο του Νεϊμάρ στο 60’) και δεν έκανε ακόμα πιο… ηχηρό το μήνυμα ότι επιστρέφει.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΟΥΡΚΙΑ (Φατίχ Τερίμ): Βολκάν (46’ Μπαμπατσάν), Καγιά, Κοϊμπάς, Ιρτεγκούν, Τοπάλ (87’ Τσαμντάλ), Κίσα (46’ Ερκίν), Άλτιντοπ (46’ Ινάν), Αρντά, Ερντίνγκ (46’ Σεν), Τουφάν, Μπουλούτ (83’ Ποτούκ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Ντιέγκο Άλβες, Ντανίλο, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Λουίς Γκουστάβο (84’ Φρεντ), Φερναντίνιο (72’ Κασεμίρο), Όσκαρ (72’ Κουτίνιο), Γουίλιαν (76’ Ντάγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Λουίς Αντριάνο (72’ Φιρμίνο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: