Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Από τα καλύτερα ημίχρονά μας»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήρε την απόδοση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Μαρκόπουλος: «Από τα καλύτερα ημίχρονά μας»
Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, ειδικά από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Μπράβο στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και την σκληρή άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας τόσο στην άμυνα και στην επίθεση και μπορεί είναι η ομάδα να κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και λέι απ. Είχαμε λίγα λάθη, είχαμε ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ... Έχουμε ακόμη δουλειά, υπάρχουν καλές και κακές μέρες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν καλό μπάσκετ, ο ένας τραβάει τον άλλον και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το θέαμα», τόνισε.

Όσο για το αν η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί, είπε: «Δεν μπορείς να πει τίποτα γι’ αυτό. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να παίξουμε καλά σε μεγαλύτερα διαστήματα. Για να κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ανασφάλεια και να είσαι στα κόκκινα. Πολλές φορές αυτό το μπάσκετ που βλέπετε εσείς, είναι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς».

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ, Τζούλιαν Βον, είπε: «Είμαι περήφανος για το πώς εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στην Μπουντούτσνοστ, είχαμε ανησυχία για το πόσο συμπαγείς θα ήμασταν αλλά όλοι δουλέψαμε σωστά για να φτάσουμε στην νίκη. Είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, αλλά πρέπει να προσέξουμε και στη συνέχεια. Η προσπάθεια ήταν ομαδική, αλλά αν επιμένετε για το ποιος ήταν ο MVP, θα πω ο Κάρτερ γιατί έβαλε τους πιο πολλούς πόντους. Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε και σε αυτούς οφείλεται το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο».

Ο τεχνικός της Μπουντούτσνοστ, Ιγκόρ Γιόβοβιτς, είπε: «Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα, πήρε ριμπάουντ και δεν δείξαμε ούτε το 10% του τι κάνουμε στο παρκέ. Είχαμε την απώλεια του Ρέινολντς αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία γιατί έπρεπε οι άλλοι παίκτες να καλύψουν την απουσία του. Ο ΠΑΟΚ άξιζε την νίκη που πήρε ενώ εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε, ακόμη και στους αιφνιδιασμούς. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ανανέωσε φέτος την ομάδα του και πήρε τέσσερις Αμερικανούς. Ο Κάρτερ ειδικά σήμερα βοήθησε πολύ. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι από τις καλύτερες ομάδες και με βάση την δουλειά που κάνει μπορεί να προχωρήσει. Και πέρσι είχε καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει. Εμείς έχουμε δύσκολα παιχνίδια, όταν έχεις ελλείψεις και όχι γεμάτο ρόστερ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχουμε δείξει στη διοργάνωση τι μπορούμε να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: