Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Οι αστέρες νίκησαν τα «δεύτερα»

Παίζοντας με τους βασικούς απέναντι στα «δεύτερα» της Κροατίας, η Αργεντινή επικράτησε 2-1 σε φιλικό που έγινε στο «Άπτον Παρκ» του Λονδίνου. Επιστροφή Τέβες μετά από τρία χρόνια.

Οι αστέρες νίκησαν τα «δεύτερα» (video)
Η Αργεντινή επικράτησε στο «Άπτον Παρκ» του Λονδίνου 2-1 της νεανικής Κροατίας, που προφύλαξε παίκτες εν όψει του ματς των προκριματικών με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016. Την ώρα που ο Χεράρδο Μαρτίνο παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του, ανάμεσά τους και τον Κάρλος Τέβες, που ξαναφόρεσε το εθνόσημο μετά από τρία χρόνια, ο Νίκο Κόβατς προτίμησε να κρατήσει τα «βαριά χαρτιά» του εκτός αγώνα.

Το σκορ άνοιξε ο Άνας Σαρμπίνι με όμορφο δεξί πλασέ στο 11’, ωστόσο στο 49’ το μακρινό σουτ του Κριστιάν Ανσάλντι κόντραρε στον Σέρχιο Αγουέρο και έφερε την ισοφάριση. Στο 57’ ο φορ της Σίτι κέρδισε πέναλτι από τον γκολκίπερ Λόβρε Κάλινιτς και ο Λιονέλ Μέσι από την άσπρη βούλα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Κροατία (Κόβατς): Κάλινιτς (89’ Βάργκιτς), Βρσάλικο, Λέσκοβιτς (84’ Μίτροβιτς), Γεντβάι, Μπαντέλι, Σαρμπίνι (65’ Γιάγιαλο), Τσοπ (84’ Ρογκ), Μίλιτς (71’ Τόμετσακ), Κόβατσιτς (46’ Χαλίλοβιτς), Άντολιτς, Λέοβατς.

Αργεντινή (Μαρτίνο): Ρομέρο, Βεργίνι, Ανσάλντι (77’ Σίλβα), Σαμπαλέτα, Ντι Μαρία (76’ Λαμέλα), Πέρες, Μέσι, Αγουέρο (62’ Τέβες), Μασεράνο, Φάτσιο, Μπανέγα (71’ Περέιρα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: