Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Ναι» για πόστο ο Ζιλμπέρτο!

Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δύσκολο να συνεχίσει την μπάλα. Δηλώσεις του μάνατζερ του στην «SportDay».

«Ναι» για πόστο ο Ζιλμπέρτο
Τον Δεκέμβριο αναμένεται να απαντήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός. Ως γνωστόν οι «πράσινοι» τον θέλουν πίσω για να φορέσει τη φανέλα τους για έξι μήνες (από τον Ιανουάριο) και στο τέλος της σεζόν να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να συνεχίσει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο.

Ο Βραζιλιάνος δεν γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή αν θα σταματήσει τώρα ή αργότερα το ποδόσφαιρο. Ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει την οριστική απόφαση, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε είναι η Ατλέτικο Μινέιρο.

Πάντως, εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να είναι το… μάτι του «τριφυλλιού» στην πατρίδα του και όπως φαίνεται θα απαντήσει «ναι» το επόμενο μήνα, αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, καθώς θέλει να παραμείνει στη Βραζιλία, για οικογενειακούς λόγους.

«Επίσημα ο Ζιλμπέρτο δεν με έχει ενημερώσει. Θα το κάνει μόνο όταν έχει κάτι οριστικό να πει. Όσο συνεχίζει την αποθεραπεία του είτε πρόκειται για τον Παναθηναϊκό είτε για άλλη ομάδα δεν θα πει και θα πρέπει αυτές οι ομάδες να περιμένουν. Δεν γίνεται να απαντήσει σε κανέναν αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι προσηλωμένος για την αποθεραπεία του. Όταν γίνει καλά, θα αποφασίσει για το μέλλον του», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του.

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να γίνει φιλικό προς τιμήν του πρώην παίκτη τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: